Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gaminvest.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Infiintare firme Oradea
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Infiintare firma in Oradea, Bihor http://www.gaminvest.ro

Precum bine stiti, infiintarea unei societati comerciale in Oradea reprezinta un pas cheie in dezvoltarea unei afaceri. De aceea, greselile ce rezulta in urma intocmirii neadecvate a documentatiei necesare infiintarii unei firme pot duce la viitoare dificultati sau pierderi financiare. Apeland la serviciile noastre, pe langa faptul ca veti economisi timp si bani, veti avea si certitudinea de a fi ales cea mai potrivita solutie, din punct de vedere juridic si fiscal.

In momentul de fata, in Romania e posibila infiintarea a 5 tipuri de societati (conform Legii 31/90): Societate in Nume Colectiv (S.N.C.), Societate in Comandita Simpla (S.C.S.), Societate in Comandita pe Actiuni (S.C.A.), Societate pe Actiuni (S.A.) sau Societate cu Raspundere Limitata (S.R.L.). Desigur, forma preferata de majoritatea investitorilor e S.R.L., in special datorita urmatoarelor caracteristici:

Capital social fixat de catre asociati in functie de nevoile societatii, cu respectarea plafonului minim stabilit de lege in valoare de 200 Ron; Scutire de TVA (pana la 35 000 euro/an); Posibilitatea de a fi constituita prin aportul unui singur asociat; Gestiunea generala a societatii e relativ simpla, ceea ce duce la costuri mai mici.

Noi recomandam clientilor nostri selectarea acestui tip de societate si punem la dispozitia acestora urmatoarele alternative: infiintarea unei S.R.L. sau achizitionarea unei S.R.L. inactive. Infiintam atat intreprinderi individuale, cat si intreprinderi familiale.

Pachetul nostru de servicii pentru infiintare firma noua in Oradea Bihor include:

Redactarea actului constitutiv al firmei;
Redactarea statutului;
Rezervarea numelui firmei;
Redactarea declaratiei de administrator;
Redactarea declaratiei de asociat;
Legalizarea documentelor;
Intocmire acte de solicitare şi eliberare a certificatului pentru spaţiul cu destinaţie de sediu social ;
Redactarea actului privind detinerea sediului social (in cazul in care nu dispuneti de un spatiu rezervat sediului social, compania noastra se poate angaja in gasirea unuia);
Depunerea capitalului social in banca;
Prezentarea actelor la Registrul Comertului;
Reprezentare in fata judecatorului numit de Registrul Comertului Oradea Bihor, pentru a obtine certificatul de inregistrare;
Ridicarea certificatului de inregistrare;
Inregistrarea societatii in scopuri de TVA si in Registrul Operatorilor Intracomunitar.
Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri in Oradea

NOU! Oferim consultanta si redactam toata documentatia necesara pentru participarea la programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre tinerii intreprinzatori.
Din Gura in Gura